dilluns, 25 de juliol del 2011

Ryan Paris - Dolce Vita


Gran tema de l'any 1983 per aquest cantant nascut a Roma, tot i que la cançó la va compondre Pierluigi Combini. Ryan Paris segueix en actiu, però sense haver aconseguit igualar l'èxit d'aquesta cançó.

dilluns, 18 de juliol del 2011

Republica - Ready To Go


Aquesta banda anglesa ha arribat a fer quatre versions d'aquest tema des que va publicar-lo l'any 1996. No ha arribat al número 1 de cap llista important però encara es recorda passat uns anys.

dilluns, 11 de juliol del 2011

Las Hijas del Sol - ¡Ay Corazón!


Tota una sorpresa aquest duet femení procedent de Guinea Equatorial que va aconseguir el número 1 a les llistes d'Espanya l'any 2001. Cal reconèixer el seu talent vocal i les nombroses actuacions realitzades amb altres artistes de renom, però només aquest èxit és recordat passats els anys.

dilluns, 4 de juliol del 2011

Pino D'Angiò - Ma Quale Idea


Amb permís dels italians, d'on és tot un referent i mai podria entrar en aquesta llista, Pino D'Angiò és només conegut a la resta d'Europa per aquest tema, que va recordant-se al llarg dels anys per una versió que apareix en un anunci.
Al Regne Unit és l'única cançó en italià que ha arribat a tenir un èxit notable (juntament amb Domenico Montugno i el seu Nel blu di pinto di blu, del que ja en parlaré un altre dia).