dilluns, 28 de març del 2011

Henry Stephen - Mi limón mi limonero


Aquest cantant d'origen veneçolà va arribar a vendre més d'un milió de còpies d'aquest single, però curiosament, no en va arribar fer cap disc. Després d'aquest èxit, va esdevenir actor de telenovel·les al seu país.

dilluns, 21 de març del 2011

Mory Kanté - Yé ké yé ké


Aquest cantant guineà va aconseguir la fama internacional amb aquest èxit, que va ser número u europeu i el primer single africà en superar el milió de còpies venudes en aquest continent.
Només amb noves versions d'aquest tema s'ha tornat a saber de Mory Kanté.

dilluns, 14 de març del 2011

Berlin - Take my breath away


Tot i que prèviament a Canadà ja havien tingut cert renom amb els senzills Metro i Sex (I'm A...), aquesta banda nord-americana no arriba a tot el món fins que participar amb aquest èxit a la banda sonora de la pel·lícula Top Gun. Va aconseguir ser número 1 a molts països d'Europa, però també als Estats Units i Austràlia. Curiosament, la banda sonora d'aquest film va aconseguir més vendes que el disc del grup, on també hi havia aquest tema.

dilluns, 7 de març del 2011

Las Ketchup - Aserejé


Aquestes germanes andaluses van treure aquest èxit a principis dels 2000 amb una tornada que era difícil d'entendre i que va acabar censurant-se en alguns països per associar-la a un ritus satànic. La cançó va traspassar fronteres quan van fer-ne una versió barreja entre anglès i castellà.
Tot i que Las Ketchup van representar a Espanya en el festival d'Eurovisió l'any 2006, amb la cançó Bloody Mary, no van tornar a tenir el mateix ressò que amb l'èxit anterior.